Avís legal

En compliment de l'article 10 de la Llei 34/2002, de 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic (LSSICE) a continuació es detallen les dades identificatives de l'entitat:

Raó social: GENIAL PANEL, SL

NIF: B55247282

Adreça: C/ Indústria, 7 - 17178 - Les Presses

Telèfon: 972 690 231

Email[email protected]

Registre Mercantil de Girona: Inscrita el 04/11/2015, Volum 3054, Llibre 0, Folio 93, Full 59122, Inscripció 1.

FINALITAT DE LA PÀGINA WEB:

Informar degudament dels productes i/o serveis prestats per l'entitat, així com, tots aquells esdeveniments celebrats en relació amb els seus serveis.

El present avís legal (en endavant, "Avís Legal") regula l'ús del lloc web: www.genialpanel.com

PREUS I CONDICIONS:

Segons característiques dels treballs a realitzar.

LEGISLACIÓ:

Amb caràcter general, les relacions entre GENIAL PANEL, SL i els Usuaris dels seus serveis telemàtics, presents en aquest lloc web, es troben sotmeses a la legislació i jurisdicció espanyoles.

ÚS I ACCÉS D'USUARIS:

L'Usuari queda informat, i accepta, que l'accés a la present web no suposa, de cap manera, l'inici d'una relació comercial amb GENIAL PANEL, SL o qualsevol de les seves delegacions.

PROPIETAT INTEL·LECTUAL I INDUSTRIAL:

Els drets de propietat intel·lectual del contingut de les pàgines web, el seu disseny gràfic i codis són titularitat de GENIAL PANEL, SL i, per tant, queda prohibida la seva reproducció, distribució, comunicació pública, transformació o qualsevol altra activitat que es pugui realitzar amb els continguts de les seves pàgines web ni encara citant les fonts, excepte consentiment per escrit de GENIAL PANEL, SL.

CONTINGUT DEL WEB I ENLLAÇOS (LINKS):

GENIAL PANEL, SL es reserva el dret a actualitzar, modificar o eliminar la informació continguda en les seves pàgines web podent fins i tot limitar o no permetre l'accés a aquesta informació a certs usuaris.


GENIAL PANEL, SL no assumeix cap responsabilitat per la informació continguda en pàgines web de tercers a les que es pugui accedir per "links" o enllaços des de qualsevol pàgina web propietat de GENIAL PANEL, SL. La presència de "links" o enllaços a les pàgines web de GENIAL PANEL, SL té finalitat merament informativa i en cap cas suposa suggeriment, invitació o recomanació sobre els mateixos.