Genial panel

Política de privacitat

Informació bàsica sobre Protecció de Dades.

Responsable:

Raó social: GENIAL PANEL, SL

NIF: B55247282

Adreça: C/ Indústria, 7 - 17178 - Les Presses

Telèfon: 972 690 231

Email: [email protected]

Finalitat: Informar-lo sobre els productes i serveis publicats en la nostra web

Legitimació: per consentiment de l'interessat

Termini de conservació: el legalment establert

Destinataris: No se cediran dades a tercers, excepte obligació legal

Drets: Té dret a accedir, rectificar i suprimir les dades, així com altres drets, com s'explica en la informació addicional.

Ubicació: Pot consultar la informació addicional i detallada sobre Protecció de Dades en l'apartat AVÍS LEGAL, situat en aquesta mateixa web

Delegat de Protecció de Dades: [email protected]


GENIAL PANEL, SL és el responsable del tractament de les dades personals dels nostres clients i els informa que aquestes dades seran tractades de conformitat amb el disposat en el Reglament (UE) 2016/679 de 27 d’abril de 2016 (GDPR), pel que se li facilita la següent informació del tractament:

Finalitat del tractament:

Les dades personals que l'Usuari de la nostra web ens facilita mitjançant els formularis i funcionalitats habilitades en aquesta, seran tractats amb caràcter general amb la finalitat de facilitar la informació sol·licitada pels Usuaris, atendre les seves consultes o sol·licituds, així com amb qualsevol altra finalitat a la qual es refereixin els formularis i funcionalitats ofertes a cada moment a través de la web.

Legitimació:

GENIAL PANEL, SL, tractarà les dades personals facilitades pel propi interessat per a donar resposta a la seva sol·licitud d'informació, o per a la prestació del servei sol·licitat, mitjançant el consentiment de l'interessat. L'usuari té dret a retirar el consentiment prestat en qualsevol moment.

La base legal dels tractaments és el consentiment atorgat pels Usuaris prestat mitjançant l'acceptació de la present Política de Privacitat i les caselles corresponents.

Criteris de conservació de les dades:

Es conservaran mentre existeixi un interès mutu per a mantenir la finalitat del tractament i quan ja no sigui necessari per a tal fi se suprimiran amb mesures de seguretat adequades per garantir la pseudonimització de les dades o la destrucció total de les mateixes.

Destinataris:

GENIAL PANEL, SL no cedirà dades personals a tercers, excepte quan existeixi una obligació legal sobre aquest tema. En aquests casos, ens assegurem que els destinataris respecten la confidencialitat i compten amb les mesures adequades per a protegir les dades personals.

Els proveïdors de serveis externs amb els quals GENIAL PANEL, SL treballa, poden tenir accés a dades per a proporcionar els serveis corresponents, no obstant això, no usen aquesta informació per a finalitats pròpies o per a cessió a tercers.

Drets que assisteixen a la persona interessada:

Responsable del Tractament: Dades de contacte per exercir els seus drets:

Raó social: GENIAL PANEL, SL

NIF: B55247282

Adreça: C/ Indústria, 7 - 17178 - Les Presses

Telèfon: 972 690 231

Email: [email protected]

Delegat de Protecció de DadesPot posar-se en contacte amb el nostre Delegat de Protecció de Dades en el següent correu [email protected].